Selecteer een pagina

Deze FEVR 0by30 In Cities Campagne heeft als doel om in 2030 nul doden en nul ernstig gewonden te hebben in de bebouwde kom. Een jaar na de start bereikte FEVR 365 supporters voor de start van de #europeanmobilityweek.

De brief – mede ondertekend door organisaties die openbaarvervoerautoriteiten en -exploitanten, bedrijfsverenigingen, Europese lokale en regionale overheden en NGO’s vertegenwoordigen – benadrukt de noodzaak om de stedelijke mobiliteit te ondersteunen bij het reageren op deze crisis, maar ook om de kansen voor duurzame stedelijke mobiliteit te benutten. mobiliteit in de toekomst. De brief is gestuurd naar uitvoerend vicevoorzitter Frans Timmermans en commissaris voor Transport Adina Vălean om op te roepen tot een krachtigere reactie van de Europese Commissie om ervoor te zorgen dat duurzame en veilige stedelijke mobiliteit een belangrijk onderdeel is van de Europese exitstrategie voor COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!