Selecteer een pagina

iRAP kondigt met trots een nieuw 5-Star Global Connections Initiative aan, gesponsord door FedEx Express, om de kracht van partnerschappen in heel India te ontsluiten en succes te delen in de meer dan 100 landen die hun eigen RAP-programma en projectactiviteiten hebben.

iRAP staat wereldwijd bekend om zijn 5-sterren-beoordelingssysteem voor verkeersveiligheid en zijn pleidooi voor 3-sterren of betere wegen voor alle weggebruikers. Dit nieuwe initiatief zal dienen om meer dan 100 iRAP-filialen over de hele wereld met elkaar te verbinden, waardoor ze beter kunnen communiceren, netwerken en samenwerken.

iRAP Global Program Manager Judy Williams zei: “Het initiatief sluit op prachtige wijze aan bij de missie van FedEx om “mensen en mogelijkheden te verbinden”, de visie van iRAP voor een wereld zonder risicovolle wegen en wegen. IndiaRAP's levensreddende succes. 5-Star Global Connections zal een gamechanger zijn voor de impact van de liefdadigheidsinstelling en de eerste resultaten zien worden behaald in het pilotland India, waar elk uur 17 doden vallen op de wegen.”

Het initiatief omvat vier fasen:

  • Ontwikkeling van iRAP Connect, een wereldwijd partnerbeheersysteem voor het opslaan en volgen van programma- en partnersuccessen in meer dan 100 landen en 14.000 partners.
  • Ontwikkeling van een vijfsterrenstrategie voor mondiale verbindingen die gebruik maakt van het systeem en zijn datawijsheid om mensen en middelen met elkaar te verbinden voor lokale RAP's met grote impact.
  • Gebruikmakend van het nieuwe mondiale systeem, het testen van de 5-Star Connections Strategy in India met de nadruk op het ondersteunen van alle overheids- en industriepartners in het hele land en het vieren en bevorderen van succes in samenwerking met lokale FedEx-teams.
  • Ontwikkeling van een Celebrating Success-pakket dat projecten in heel India ondersteunt die de mondiale doelstellingen van de VN voor driesterren- en betere wegen verwezenlijken, als raamwerk dat andere landen kunnen volgen.

Jack Muhs, Regional President van FedEx Express zei: “We zijn er trots op dit belangrijke verkeersveiligheidsinitiatief te ondersteunen. Dit wordt geschat door de Wereldgezondheidsorganisatie dat verkeersongevallen in 2030 meer dodelijke slachtoffers zullen veroorzaken dan HIV/AIDS, malaria en tuberculose, en bij FedEx geloven we dat we deze uitkomsten kunnen helpen veranderen met onze focus op het verbinden van mensen en mogelijkheden. De FedEx-steun voor het 5-Star Global Connections-initiatief van iRAP en de lokale FedEx Express-steun voor IndiaRAP zullen helpen partners te verenigen die ernaar streven wegen veiliger te maken en levens te redden.”

IndiaRAP-programmamanager, dr. Subhamay Gangopadhyay zei: “Dit is een spannend initiatief voor ons land. FedEx Express heeft essentiële ondersteuning geboden voor het IndiaRAP-programma gelanceerd drie jaar geleden om onveilige wegen met één en twee sterren in het land te elimineren. Er is in 14 staten ruim 21.000 km aan risicovolle wegen beoordeeld, wat meer dan $5,6 miljard dollar aan upgrade-investeringen heeft opgeleverd. Er zijn ruim 3.300 ingenieurs opgeleid. We werken hand in hand met wegbeheerders, mobiliteitsclubs, ontwikkelingsbanken, onderzoeksinstituten en verkeersveiligheids-NGO's om een wereldleider te worden in het ontwerp en de aanleg van gloednieuwe 5-sterren veilige en slimme snelwegen in het land. We kijken uit naar de programma-impact en partnerschappen die de 5-Star Connections zullen realiseren.”

Mevrouw Williams zei: “De ontwikkeling van iRAP 5-Star Global Connections is al in volle gang en integreert de activiteiten van onze duizenden iRAP-partners in meer dan 100 landen over de hele wereld. Het initiatief verbindt de landen met partners, activiteiten, projecten, wegbeoordelingen en upgrades, statistieken, trainings- en accreditatieactiviteiten, kennis en nieuws. Het systeem levert wijsheid en gedeeld succes op basis van data – een holistisch begin-tot-eindbeeld van de verbindingen die een verschil maken om wegen met een hoog risico te elimineren – en vooral de mogelijkheden voor vooruitgang.”

“iRAP Connect zou niet mogelijk zijn geweest zonder de genereuze sponsoring van FedEx, pro-bono initiële bouwondersteuning van Barhoofd en recente technische bijstand van NTT (Microsoft-partners). We kunnen niet wachten om deze inzichten en efficiëntiewinsten in India aan het werk te zetten om de resultaten van het IndiaRAP-programma te informeren, te vieren en te benutten – wat in werkelijkheid neerkomt op veiligere wegen, minder verkeerstrauma's en meer Indiase gezinnen die veilig thuiskomen”, zegt mevrouw Williams. gezegd.

iRAP Connect is een Microsoft Dynamics 365 Partner Management System dat programma en partnersucces in meer dan 100 landen verbindt:

- loopt af -

Over IndiaRAP
IndiaRAP is het lokaal beheerde en geleide wegbeoordelingsprogramma voor India dat wordt georganiseerd door het Asian Institute of Transport Development (AITD). Zie de website, brochure, casestudy over recente wegupgrades die levens redden op de SH-20 (Karnataka), SH-55 (Gujarat) en LSB Marg (Mumbai) en links om de BIGRS IndiaRAP Online te bekijken Webinar-serie het profileren van de verkeersveiligheidservaring en de geleerde lessen in India, hoe IndiaRAP tot stand is gekomen en de uitgevoerde veiligheidsbeoordelingen.
https://www.indiarap.org
Meld u aan om de IndiaRAP-nieuwsbrief te ontvangen – klik hier.

Over verkeersongevallen in India
Onderstaande afbeeldingen zijn afkomstig uit vaccinsforroads.org/irap-big-data-tool/tonen de menselijke impact van ELKE DAG door verkeersongevallen in India en de Business Case (in termen van menselijke en economische besparingen) voor het bereiken van >75% aan reizen op 3-sterren of betere wegen voor alle weggebruikers in 2030.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!