Selecteer een pagina

De De Global Road Safety Facility (GRSF) van de Wereldbank hebben een vrijgegeven video benadrukken hoe GRSF En iRAP verbeterde verkeersveiligheid door snelheidsbeheersing in Accra, Ghana onder de Bloomberg Initiative for Global Road Safety (BIGRS).

Met de steun van het Bloomberg Philanthropies Initiative for Global Road Safety (BIRGS) 2015-2019 werden voetgangersbruggen, nieuwe snelheidslimieten, oversteekplaatsen en de installatie van verkeerslichten voltooid in een poging de wegen in Ghana veiliger te maken. De mondiale impact van de door GRSF geleide interventies in het kader van het Bloomberg Initiative is diepgaand geweest via het beheer van de wegeninfrastructuur en het opbouwen van capaciteit in ontwikkelingslanden.

In Accra heeft het BIGRS-initiatief 260 km wegen onderzocht en beoordeeld; voltooide 74 km constructie op basis van iRAP-onderzoeksaanbevelingen; trainde 164 professionals op het gebied van verkeersveiligheid; en heeft in twintig jaar tijd ruim 5.243 potentiële doden en ernstig gewonden voorkomen.

Bekijk de video en lees het volledige artikel van de Wereldbank hier.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!