Selecteer een pagina

De jaarlijkse Algemene Vergadering van EuroRAP werd op 25 juni gehouden als een elektronische bijeenkomst. Het was een gelegenheid om de goede prestaties van het afgelopen jaar te belonen.

“Ondanks de moeilijke omstandigheden van de gezondheids- en economische crisis is de conclusie van de jaarlijkse algemene vergadering van EuroRAP dat er het afgelopen jaar uitstekend werk is verricht. Naast de bijdrage van de leden verdient onze EuroRAP-secretaris-generaal een groot compliment voor het uitstekende werk dat in zo'n korte tijd is verricht. Het is een grote prestatie dat er vorig jaar tien nationale programma's zijn toegekend en dat er nog eens tien aanvragen lopen, waardoor pan-Europese RAP-programma's worden gewaarborgd. Wat dat betreft kunnen we de toekomst met vertrouwen tegemoet zien. Deze programma's zijn van essentieel belang om de noodzakelijke resultaten te boeken ter verbetering van de verkeersveiligheid. Tegelijkertijd moeten we de veranderende trends op het gebied van mobiliteit als gevolg van de COVID-19 in de gaten houden en aandacht besteden aan het toenemende aantal kwetsbare weggebruikers”, aldus de heer Ferry Smith, voorzitter van de raad van bestuur van EuroRAP.

“Ik zie dat de kracht van de vereniging ligt in de steun die zij van haar leden krijgt voor een gedeelde visie op een Europa dat vrij is van risicovolle wegen. De Vereniging zal haar leden blijven betrekken bij haar activiteiten en commissies en nauwer samenwerken met de nationale wegbeheerders en snelwegbedrijven om de implementatie van de richtlijn inzake het beheer van de veiligheid van wegeninfrastructuur te verwezenlijken. EuroRAP zal in 2020 samen met zijn leden ook de toekomstige onderzoeksprioriteiten ontwikkelen om veiligere wegen in 2030-2050 voor te stellen. Dit werk zal worden afgestemd op het iRAP-innovatiewerk”, aldus mevrouw Lina Konstantinopoulou, secretaris-generaal van EuroRAP.

Onze hartelijke felicitaties gaan uit naar de heer John Dawson en de heer Xavier Flores als directeuren van de vereniging voor respectievelijk nog eens een en drie jaar.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!