Selecteer een pagina

In november 2019 heeft de Bureau voor spoor en weg (ORR) bekroond met de Stichting Verkeersveiligheid (RSF) een contract om te beoordelen hoe investeringen worden geprioriteerd om de veiligheidsresultaten te verbeteren Snelwegen Engeland (HE).

De Stichting heeft gekeken naar hoe HE de locatie en het soort te realiseren programma rangschikt; hoe deze beslissingen worden beïnvloed door de belangrijkste prestatie-indicatoren van HE; en hoe het bedrijf rekening houdt met de veiligheidssterrenwaardering van het netwerk bij het nemen van investeringsbeslissingen.

Er werd ook onderzocht hoe HE de veiligheidsresultaten in overweging neemt bij zijn economische beoordeling van toekomstige plannen; evalueert het succes van veiligheidsprogramma's, en hoe dit vervolgens toekomstige investeringsprioriteiten bepaalt; en kijk hoe het fiets-, veiligheids- en integratie-afgeschermde fonds en veiligheidsverbeteringen worden gerealiseerd als onderdeel van grote plannen.

Cruciaal is dat het project ook zal beoordelen hoe veiligheidsinvesteringen op slimme snelwegen worden beoordeeld, geprioriteerd en geëvalueerd.

In maart 2020 voltooide RSF de beoordeling en de resultaten zullen in juli 2020 door het Office of Rail and Road worden gepubliceerd.

Lees meer over de review op Stichting Verkeersveiligheid website

Lees de Traffic Technology International Today hier

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!