Selecteer een pagina

Forbes' artikel “Road Innovation From Zweden redt levens over de hele wereld” gaat over het werk van EuroRAP. Het artikel is gewijd aan het Zweedse 2+1-wegontwerp dat andere landen heeft beïnvloed en duizenden levens heeft gered. iRAP, de overkoepelende organisatie EuroRAP, beveelt 2+1 installaties aan in verschillende landen.

EuroRAP-secretaris-generaal Lina Konstantinopoulou steunt Zweden omdat het dankzij dit ontwerp het aantal verkeersongevallen dramatisch heeft verminderd. “Het 2+1-ontwerp is een belangrijke tegenmaatregel voor wegingenieurs en ontwerpers en zal van cruciaal belang zijn om landen te helpen voldoen aan de Global Road Safety Performance Targets van de Verenigde Naties”, aldus mevrouw Konstantinopoulou.

In februari, enkele dagen vóór de derde mondiale ministeriële conferentie over verkeersveiligheid, overhandigde mevrouw Konstantinopoulou in Stockholm de prestigieuze iRAP Global Innovation Award aan de Zweedse minister van Infrastructuur Tomas Eneroth.

Wilt u het artikel lezen, klik dan op de koppeling.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!