Selecteer een pagina

Maart 2019: EuroRAP is verheugd de overwinning bekend te kunnen maken van het Connecting Europe Facility-bod van de Europese Commissie voor het project SLAIN, dat 1,87 miljoen euro aan financiering heeft opgeleverd, inclusief cofinanciering van de Europese auto-industrie en andere partners voor werk in Kroatië, Griekenland, Italië en Spanje.

Met partners in deze landen zal Project SLAIN (Saving Lives Assessing and Improving TEN-T Road Network Safety) de vaardigheden en kennisbasis uitbreiden van partners die netwerkbrede wegenbeoordeling uitvoeren.

Het projectplan omvat activiteiten ter ondersteuning van Richtlijn 2008/96/EG – risicokaarten op 8.000 km weg, 4.000 rijbaankilometers aan sterrenclassificatie en veiligere wegen. Investeringsplannen om het aantal geredde levens te helpen maximaliseren, technische analyses en schattingen van de kwaliteit van het gehele TEN-T netwerk en productie van een bibliotheek met meer dan 100 casestudies.

Bijkomende geplande activiteiten zijn onder meer een onderzoek van 2.000 kilometer naar de kwaliteit van wegmarkeringen in de vier landen, overleg over de definitie van een effectief verticaal bord voor geautomatiseerde voertuigen en een herziening van de vereisten voor crashanalyse voor sterk geautomatiseerde voertuigen.

Bezoek voor meer informatie over EuroRAP www.eurorap.org of meld u aan voor de EuroRAP-nieuwsbrief hier.

De volgende Algemene Vergadering van EuroRAP wordt gehouden van 14 – 16 mei 2019 in Bulgarije – Klik hier voor meer informatie.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!