Selecteer een pagina

Kon deze week niet naar Washington DC komen voor iRAP's Vision Zero en Innovatieworkshop? Maak je geen zorgen... je kunt alle actie volgen via webcast!

De workshop vindt plaats op woensdag 28 en donderdag 29 november op de onderstaande tijden (Washington DC – US Eastern Standard Time (EST)). Download de programma hier en doe mee via de webcastlinks hieronder in de taalopties Engels en Spaans.

WOENSDAG 28 NOVEMBER
0900 – 1800 uur (EST)
Engels Webcast-link: https://iadb.rev.vbrick.com/#/events/566fb01c-b12e-45e6-a70b-964ca85e9fef
Spaans Webcast-link: https://iadb.rev.vbrick.com/#/events/fe43a146-5433-4696-9dd5-c8108d98c142

DONDERDAG 29 NOVEMBER
0900 – 1800 uur (EST)
Englans Webcast-link: https://iadb.rev.vbrick.com/#/events/65670b47-d94a-4c49-81f6-48ccb3d4e31f
Spaans Webcast-link: https://iadb.rev.vbrick.com/#/events/7d2a073f-a2d4-40cd-afe4-75bfbfa9d0a3

De Vision Zero en Innovation Workshop wordt georganiseerd door iRAP, de Inter-Amerikaanse Ontwikkelingsbank (IDB) en World Resources Institute Ross Center for Sustainable Cities (WRI). Het zal 200 mondiale partners samenbrengen die een sleutelrol spelen bij het vormgeven van wereldwijde actie om Vision Zero en de Global Road Safety Targets van de VN te verwezenlijken. Van Street View tot big data en het internet der dingen, veiliger stadsstraten tot strategische snelwegveiligheid, impactinvesteringen tot verzekeringsmodellen voor een veiligere toekomst – de nieuwste wereldwijde innovaties op het gebied van verkeersveiligheidstechnologie, financiering, ontwerp, planning en transport om levens te redden zal worden tentoongesteld. Lees meer over het evenement hier en luidsprekers hier.

De iRAP Innovation Workshop, die jaarlijks wordt gehouden, is een evenement dat alleen op uitnodiging toegankelijk is en dat beleids- en technische leiders samenbrengt met investeringsexperts en mensen met het vermogen om veranderingen door te voeren en wegen met een hoog risico te elimineren. Voor informatie over eerdere Innovatieworkshops, klik hier.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!