Selecteer een pagina

De sleutel tot succes van de Star Rating for Schools-aanpak is de betrokkenheid van ervaren en toegewijde Lead Partners die het proces zullen inbouwen in hun succesvolle werk rond scholen. De VN Road Safety Collaboration-bijeenkomsten in New York in april vormden een perfecte gelegenheid voor alle hoofdpartners om ervaringen en successen tot nu toe te delen:

  • De Gonzalo Rodriguez Foundation loopt voorop met beoordelingen in heel Uruguay en Argentinië, helpt bij het ontwerpen van de eerste rapporten en zorgt voor toezeggingen van lokale burgemeesters voor onmiddellijke upgrades.
  • Safe Kids Worldwide heeft belangrijk werk verricht om de herhaalbaarheid van het proces te meten en de essentiële trainingsbehoeften te definiëren om beoordelingen van hoge kwaliteit te garanderen.
  • Het AMEND-werk in Lusaka is 5-sterren nadat hun upgrades alle punten kregen voor voetgangersveiligheid.
  • Op 12 en 16 maart kreeg de Global Alliance of NGOs de ene dag training in Nairobi, beoordeelde de school de volgende dag en presenteerde en ontving toezeggingen om de schoolveiligheid de dag erna te verbeteren.
  • AIPF-teams in Vietnam hebben ook succesvolle pilots uitgevoerd die snel tot upgrades leiden
  • FIA-clubs, GRSP, WRI en EASST bouwen de vaardigheden op om hun eigen beoordelingen uit te voeren.

Er zal een secretariaat worden opgericht om het mondiale programma te helpen coördineren en ervoor te zorgen dat training, communicatie en technisch advies beschikbaar zijn voor alle partners.

Met de mogelijkheid om de veiligheid op scholen te meten en te beheren met behulp van SR4S, naast de beproefde processen van de ervaren hoofdpartners in de samenwerking met scholen, wegenbureaus en lokale politici, wordt het momentum echt opgebouwd voor reizen met drie sterren of beter naar school.

Ga voor meer informatie over de sterrenwaardering voor scholen naar www.starratingforschools.org 
Om u aan te melden voor de nieuwsbrief Sterrenwaardering voor scholen, alstublieft abonneer je hier

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!