Selecteer een pagina

Op dinsdag 19 december lanceerde het Secretariaat van Mobiliteit in Bogotá, Colombia de implementatie van de tegenmaatregelen van iRAP op 80e Street, als onderdeel van het BIGRS-werk. Op 80 hebben we de verkeersveiligheidsinterventies voor kwetsbare gebruikers aangekondigd en toegelichte Straat, Bogotá, Colombia.

De media waren aanwezig, waaronder grote tv- en radiostations. Bovendien verscheen de lancering ook in de Colombiaanse belangrijkste krant “El Tiempo”, met een hele notitie van het Secretariaat van het Mobiliteitsplan, waarin werd benadrukt dat de analyses gebaseerd zijn op de iRAP-methodologie http://m.eledtiempo.com/bogota/bicicarriles-para-bogota-en-el-2018-163388

De implementatie op 80e straat bedekt 2,7 km. Op basis van die succesvolle ervaring zullen in 2018 extra kilometers in dezelfde straat worden ingegrepen, wat neerkomt op een totaal van 11 km aan interventies in die straat. Bovendien zullen in 2018 zowel de Circunvalar Ave als de Autopista Sur worden ingezet, waarbij het pakket tegenmaatregelen uit de iRAP-analyse wordt geïmplementeerd.

We kijken uit naar ons verdere werk in Bogotá, Colombia – werken aan veilige wegeninfrastructuur om levens te redden.

       

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!