Selecteer een pagina

'One by One' wordt gelanceerd ter gelegenheid van Wereldherdenkingsdag

Zondag 19 november is Wereldherdenkingsdag voor verkeersslachtoffers. Voor de slachtoffers, hun families en vrienden en de hulpverleners die getroffen zijn door verkeerstrauma's is dit onze kans om na te denken over elke persoon achter elk ongeval. Het is onze kans om wereldwijd nieuwe motivatie voor actie op te bouwen.

Dit jaar hebben iRAP en een groep vrijwilligers een lied samengesteld dat de tragedie vastlegt die – één voor één – maar al te vaak op de wegen van de wereld plaatsvindt. Bekijk het nummer en de videoclip hier. De liedteksten raken de kern van wat we proberen te bereiken: deze maand een mondiale focus op de menselijke impact van verkeersongevallen. Mensen over de hele wereld slechts 3 minuten stilzetten om na te denken over de moeders, vaders, broers, zussen, kinderen en vrienden die één voor één hun leven verliezen.

iRAP verwelkomt iedereen in de wereldwijde gemeenschap om in de aanloop naar 19 november naar het nummer te luisteren en het te delen met collega's, familie en vrienden via sociale media, website en nieuwsbriefplatforms. De Eén voor één publiciteitskit geeft details en de iRAP World of Remembrance-poster kan worden gedownload hier.

Terwijl u dat doet, zal iRAP ons werk met onze partners in meer dan 85 landen over de hele wereld voortzetten om wegen met een hoog risico te elimineren en onze wegen veiliger te maken voor alle weggebruikers – #3StarorBetter. We weten dat we het potentieel hebben om levens te redden – één voor één – zoals we al doen. Verbeteringen van wegen van Belize tot Brazilië, Chili tot China en Oeganda tot Groot-Brittannië redden elke dag levens, jarenlang.

 

One by One is een vrijwillige inspanning en we zijn iedereen dankbaar die hun talent en tijd heeft bijgedragen:

Muziek: Simon Barlow en Aaron Schultz
Tekst: Rob McInerney, Simon Barlow en Aaron Schultz
Videomontage: Jake Ryan
Inspiratie & Afbeeldingen: Brigitte Chaudhry, Jeannot Mersch, Peter Frazer & IRVA
Afbeeldingen: Paul Wenham-Clarke (http://www.whenlivescollide.co.uk/)
Crashbeelden: TAC, Clemenger BBDO
Publiciteit: Judy Williams en Briarlea Green

 

#WDoR2017 #ONebyOne #3StarorBetter

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!