Selecteer een pagina

Samenvatting

De Sustainable Development Goals van de VN hebben de uitdaging geformuleerd om het aantal verkeersdoden en -gewonden tegen 2020 te halveren (Doelstelling 3.6). Ze hebben ook de uitdaging gesteld voor veilige, betaalbare, toegankelijke en duurzame transportsystemen voor iedereen (doelstelling 11.2) en ze hebben de rol van infrastructuur erkend bij het verbinden van mensen en producten ter ondersteuning van de economische ontwikkeling en het menselijk welzijn (doelstelling 9.1).

Nu er nog maar vier jaar resteren om de verkeersveiligheidsdoelstelling te verwezenlijken, is het onze uitdaging om de katalysator en de capaciteit te bieden om de doelstelling van het terugdringen van het aantal verkeersdoden tot minder dan 600.000 per jaar in 2020 haalbaar te maken. We willen een wereld creëren die vrij is van risicovolle wegen – innovatie, investeringen, schaalgrootte en het delen van succes zullen dit mogelijk maken.

De iRAP innovatieworkshop 2016 werd gehouden op het hoofdkantoor van de Wereldbank, Washington DC, VS. Het evenement bracht beleids- en technische leiders samen met investeringsexperts en mensen met het vermogen om veranderingen door te voeren en wegen met een hoog risico te elimineren. Wereldleiders die samen een belangrijke rol zullen spelen bij het garanderen van een veiligere infrastructuur en veiligere snelheden, dragen hun steentje bij aan het realiseren van een veilig weg- en transportsysteem.

De iRAP Innovatieworkshop 2016 richtte zich op:

  • Leiderschap innovatie
  • Beleidsinnovatie
  • Technische innovatie
  • Implementatie innovatie
  • Financiering van innovatie.

Innovatieworkshop 2016 – presentatiearchief

Dag 1 – Leiderschapsinnovatie

Dag 1 – Beleidsinnovatie

Dag 2 – Technische innovatie

Dag 2 – Implementatie-innovatie

Dag 2 – Innovatie financieren

Dag 2 – Impactinvestering

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!