Selecteer een pagina

iRAP is de overkoepelende organisatie voor negen regionale Road Assessment Programs (RAP), waaronder EuroRAP, ChinaRAP, IndiaRAP, AusRAP, KiwiRAP, usRAP, BrazilRAP, ThaiRAP en South Africa RAP.

Lokaal beheerde en geleide, zelfvoorzienende nationale en regionale RAP-programma's worden aangemoedigd om de samenwerking en coördinatie, strategische infrastructuurinvesteringen, driesterren- of betere beleidsbepaling en, belangrijker nog, veiligere wegenupgrades om levens te redden te maximaliseren.

Dit webinar behandelt de voordelen van het ontwikkelen van een lokaal programma, de belangrijkste elementen voor impact, stappen naar actie en casestudies van succes. Effectieve lokale programma's, die wereldwijd worden ondersteund, zullen van cruciaal belang zijn voor het verwezenlijken van de visie van iRAP voor een wereld zonder wegen met een hoog risico. Ze zullen ook van cruciaal belang zijn voor het internationale succes bij het behalen van VN Global Road Safety Performance Targets 3 en 4, met een potentiële besparing van 467.000 levens per jaar.

Het is ook aan te raden om de Plannen van eenD Aankoop van een iRAP-project  gratis webinar.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!