Selecteer een pagina

De Stichting Verkeersveiligheid biedt periodieke gratis trainingen aan voor potentiële gebruikers en heeft nu online cursusmogelijkheden ontwikkeld.

De Road Assessment Program van de Verenigde Staten (usRAP) biedt snelwegingenieurs, veiligheidsplanners en transportfunctionarissen unieke en gebruiksvriendelijke hulpmiddelen voor het evalueren van de veiligheid van hun wegennetwerk en het inzetten van beperkte middelen voor verbeteringen in de gebieden waar deze de meeste impact zullen hebben.

Cursussen omvatten:

  • usRAP datagestuurde veiligheidsanalyse en -planning: Deze cursus is bedoeld voor potentiële gebruikers van onsRAP en senior medewerkers die overwegen of een usRAP-project geschikt is voor hun bureau. Klik hier om te registreren
  • usRAP-gegevenscodering: een complete cursus over gegevensvoorbereiding: Deze cursus behandelt het proces van het voorbereiden van de gegevens die nodig zijn voor de ViDA-software om sterbeoordelingen en investeringsplannen voor veiligere wegen te genereren. Klik hier om te registreren
Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!