Selecteer een pagina

Nog maar 3 weken!

…tot de derde mondiale ministeriële conferentie over verkeersveiligheid in Zweden. iRAP heeft een opwindende reeks pre-evenementen en aankondigingen gepland om ministers, regeringen, NGO's op het gebied van verkeersveiligheid, mobiliteitsclubs en praktijkmensen te ondersteunen bij het creëren van een wereld zonder wegen met een hoog risico. We zullen de iRAP Global Standard voor de veiligheid van weginfrastructuur belichten en hoe landen deze kunnen bereiken VN-mondiale prestatiedoelstellingen voor verkeersveiligheid 3 en 4. Het levensreddende werk van onze partners in meer dan 100 landen zal op de volgende manieren te zien zijn:

INNOVATIEWORKSHOP 2020
Gehost door iRAP, ITF en de Wereldbank
Datum: 17-18 februari
Locatie: Kapitel 8, Stockholm
INSCHRIJVING GESLOTEN WEGENS POPULAIRE VRAAG!

De Innovatieworkshop 2020 zal leiders op het hoogste niveau van mondiale en regionale impact samenbrengen, waaronder overheid, beleid, financiering, technologie, infrastructuurbeheer en data-innovatie. Met het thema “Het bereiken van de VN-doelstellingen voor verkeersveiligheid tegen 2030” zullen presentaties onderzoeken hoe innovatie op het gebied van planning, ontwerp, financiering, verbetering van wegen en het delen van succes kan helpen de mondiale structuur te bieden die nodig is om de doelstellingen voor 2030 te verwezenlijken, de kracht van grote organisaties te benutten gegevens om levens te redden, veiliger steden en reizen te creëren voor kwetsbare weggebruikers, en investeringen voor impact op schaal. Zie de programma  en als je de registratie hebt gemist, aanmelden om het communiqué en de presentaties na het evenement te ontvangen.


LANCERING VAN STERRENBEOORDELING VOOR SCHOLEN
Deel van de Child Health Initiative Dit is mijn straatconferentie
Datum: 17 februari, 1300 – 1830 uur
Locatie: Scandic Continental Hotel
INSCHRIJVING GEOPEND

Sterrenwaardering voor scholen (SR4S), mogelijk gemaakt door de sponsoring van FedEx en grote donorsteun van de FIA Foundation, is een systematisch en op feiten gebaseerd hulpmiddel voor het meten, beheren en communiceren van de risico's waaraan kinderen worden blootgesteld op weg naar school. Het ondersteunt snelle interventies die levens van kinderen redden en ernstig letsel vanaf de eerste dag voorkomen. De lancering zal de toegang tot dit belangrijke hulpmiddel voor partners wereldwijd openen en is het opwindende hoogtepunt van 7 jaar onderzoek, ontwikkeling en mondiale pilotstudies. Er zijn al 670 scholen beoordeeld, schoolzones zijn geüpgraded en capaciteit is opgebouwd in 30 landen, ondersteund door 12 toonaangevende NGO's ter wereld betrokken bij de verkeersveiligheid op school.


LANCERING VAN VACCINS VOOR WEGEN V 
“Statistieken zijn mensen bij wie de tranen zijn weggeveegd” 
Dr. Irving Selikoff, arts op het gebied van de volksgezondheid

Vaccines for Roads V zal de menselijke impact van verkeersongevallen delen en de business case voor veiligere wegen op basis van de nieuwste WHO-gegevens.


STERBEOORDELING VOOR SCHOLEN OP DE SHOW
SR4S ontving in 2018 een Prince Michael International Road Safety Award vanwege zijn enorme potentieel om risico's te verminderen en levens van kinderen en voetgangers te redden op gemeenschapsniveau wereldwijd. Naast de lancering op de CHI-conferentie zal de app ook worden gedemonstreerd op een reeks evenementen, waaronder:


KOORT IN STEDEN-EVENEMENT
Datum: 17-18 februari, 1130 – 1300 uur
Locatie: Klara Strand, Stockholm
INSCHRIJVING GEOPEND

EuroRAP-secretaris-generaal Lina Konstantinopoulou zal een presentatie geven op de FEVR in steden evenement waar Francois Bausch – minister van Mobiliteit en Openbare Werken, Zoleka Mandela, Geert Van Waeg, Henk Swarttouw, Karen Vancluysen en Matthew Baldwin aanwezig zijn om te discussiëren over “Through Vision Zero in Cities to Zero Victims Everywhere”.


3E WERELDWIJDE MINISTERIËLE CONFERENTIE OVER VERKEERSVEILIGHEID
Datum: 19-20 februari
Locatie: Waterfront Congress Centre, Stockholm
INSCHRIJVING GESLOTEN

De 3e mondiale ministerconferentie over verkeersveiligheid zal 1500 afgevaardigden bijeenbrengen, waaronder ministers uit 80 lidstaten van de Verenigde Naties, hoge functionarissen van agentschappen van de Verenigde Naties en vertegenwoordigers van het maatschappelijk middenveld, de academische wereld en de particuliere sector. iRAP CEO Rob McInerney zal een presentatie geven over “Ontwerpen van wegen voor veiligheid”.

Blijf ons volgen voor meer details en om de actie te volgen op onze sociale mediakanalen.

 

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!