Selecteer een pagina

Gedurende het afgelopen jaar RADAR projectconsortium, 10 projectpartners en 12 geassocieerde strategische partners, hebben ongekende aandacht besteed aan verkeersveiligheid. Doden in het wegverkeer blijven een van de meest dringende uitdagingen van onze tijd, met 1,35 miljoen doden per jaar, en we hebben allemaal de verantwoordelijkheid om dat te stoppen. Om de aandacht te vestigen op dit groeiende probleem heeft het RADAR-project zijn doelen, doelstellingen en activiteiten gewijd aan het bijdragen aan het verbeteren van de verkeersveiligheid.

Een jaar later kan het RADAR-team dat met genoegen melden met de oprichting van Expertgroep Verkeersveiligheid (RSEG), de eerste bijeenkomst van RSEG, lancering van Verkeersveiligheidsinfrastructuurtrainingen in Slovenië en KroatiëStudiebezoeken in Slovenië en Kroatiëhebben de activiteiten van het RADAR-project al geresulteerd in de start van verschillende discussies over de ernst van het verbeteren van de verkeersveiligheid. De komende maanden zullen we doorgaan met trainingscursussen in de provincies in het Donaugebied, maar ook met het verbreden van onze praktische kennis door middel van studiebezoeken en het delen van opgedane kennis tijdens RSEG-bijeenkomsten.

Lees meer in de 3e editie van de RADAR nieuwsbrief hier

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!