Selecteer een pagina

Op 16 januari bezocht een Koreaanse delegatie van acht vertegenwoordigers het Road to Zero Complex in Melbourne om meer te weten te komen over de iRAP- en AusRAP-programma's en hoe KoRAP-activiteiten vorm kunnen krijgen om levens in hun land te redden.

Presentaties inbegrepen:

Afgevaardigden toerden ook door de Weg naar nul tentoonstelling.

De delegatie bestond uit vertegenwoordigers van het Korea Transport Institute (KOTI), het kabinet van de premier, de Nationale Vergadering, het National Policy Agency, de Koreaanse Vereniging van Verzekeringsmaatschappijen, de Vereniging van Grassroots voor Veilig Leven en de Vereniging van Beste Taxichauffeurs.

Volgens de Wereldwijd statusrapport van de WHO 2018, momenteel vindt 88% van het verkeer met voetgangers, 85% met fietsers, en 67% van het verkeer met motorrijders plaats op 1- of 2-sterrenwegen. Het behalen van de doelstelling van de Verenigde Naties voor >75% aan reizen op wegen met drie sterren of betere wegen voor alle weggebruikers in 2030 zou in het land 1.903 dodelijke slachtoffers per jaar kunnen besparen (iRAP Businesscase voor veiligere wegen).

KOTI is een iRAP Centrum van uitmuntendheid helpen om expertise, eigenaarschap en leiderschap voor wereldwijde RAP-programma's op technisch niveau te concentreren.

De oprechte dank van iRAP gaat uit naar Blair Turner van ARRB die het bezoek coördineerde, TAC voor de hosting en catering voor het evenement, Anne Harris van TAC die de tentoonstellingstour leidde, en de presentatoren van de dag.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!