Selecteer een pagina

9 oktober 2018: CEO van iRAP, de heer Rob McInerney, bezoekt het kantoor van het International Transport Forum in Parijs.

ITF-secretaris-generaal Young Tae Kim verwelkomde Rob McInerney, Chief Executive Officer van het International Road Assesment Programme (iRAP), op 9 oktober op het ITF-kantoor in Parijs, Frankrijk. De bijeenkomst zet de al lang bestaande samenwerking tussen de twee organisaties voort bij het bevorderen van beleid voor veilig en duurzaam transport.

iRAP, ITF – Internationaal transport Forum En FIA werken samen aan een reeks van verkeersveiligheid initiatieven om een 5 sterren reis naar huis, werk of school.  Sterbeoordeling voorr Scholen, sterrenwaardering voor Ontwerp, iRAP Stedelijk, Veiligere steden, uitdaging voor slim rijden, verkeersveiligheid grote gegevens, Smart steden en verkeersveiligheidswaarnemingsposten zijn slechts enkele van de samenwerkingsactiviteiten die we ondernemen om tot stand te komen 5 sterren reizen op weg naar visie nul.

Lees hier meer op de ITF-website 

Bekijk hier de updates van Rob McInerney, CEO van iRAP

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!