Selecteer een pagina

September 2018: Onder leiding van de Mobiliteit Club Maroc (MCM), van 5 tot en met 7 september werd er een workshop gehouden in de regio Casablanca in Marokko en maakte deel uit van een project dat werd ondersteund door het FIA Road Safety Grant Program dat wordt aangeboden door Stichting FIA financiering. Het doel van het project is om de veiligheid op het wegennet rond scholen te helpen verbeteren.

iRAP en Wijzigen hebben samengewerkt om een soortgelijk trainingsprogramma op te leveren dat eerder met succes is ingezet in landen zoals Zambia En Jamaica met de Initiatief voor kindergezondheid. James Bradford, Global Product Director van iRAP, verzorgde de methodologietraining Star Rating for Schools om deelnemers te helpen de veiligheid van het omliggende wegennet te beoordelen en een beoordeling van 1-5 sterren rond schoolgemeenschappen te presenteren. Vertegenwoordigers van CNPAC (Comité National de Prévention des Accidents de la Circulation) en Ministerie van Uitrusting, Transport, Logistiek en Water waren ook aanwezig.

Dit project zal worden uitgevoerd met meer lokale scholen in Casablanca, lees hier het volledige artikel

Wilt u meer informatie over sterrenwaardering voor scholen? Klik hier

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!