Selecteer een pagina

UPDATE: AANMELDINGEN NU GESLOTEN!

iRAP is een liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor de aanpak van de grootste doodsoorzaak voor jongeren wereldwijd: verkeersongevallen. Onze visie is een wereld zonder wegen met een hoog risico. Als Programmacoördinator, Star Rating for Schools heb je de kans om te werken met een klein, dynamisch team met een wereldwijd bereik en impact.

Het Star Rating for Schools-programma zal wereldwijd worden geïmplementeerd door een reeks ervaren en succesvolle hoofdpartner-ngo's op het gebied van verkeersveiligheid met een gedeelde passie voor verkeersveiligheid. iRAP Star Rating-beoordelingen spelen een steeds crucialere rol bij het voorkomen van verkeersdoden en -gewonden en de Verenigde Naties zijn Global Road Safety Performance Targets overeengekomen voor wegen met 3 sterren of beter. De Star Rating for Schools-partnerschappen zorgen ervoor dat dit voordeel zich uitstrekt tot de reis van elk kind naar school. Dankzij onze sponsors FedEx, Child Health Initiative en de FIA Foundation zal deze nieuwe functie bijdragen aan het vormgeven van een innovatief mondiaal programma met het potentieel en doel om duizenden kinderlevens over de hele wereld te redden.

Wij zijn op zoek naar iemand die mee kan nemen:

  • Ervaring met de coördinatie van wereldwijde verkeersveiligheidsprogramma's en partnerondersteuning.
  • Passie voor verkeersveiligheid, het redden van levens en het creëren (en leveren) van een fantastisch en effectief Star Rating for Schools-programma.
  • Uitstekende projectmanagement- en communicatieve vaardigheden.
  • Een teamgeest en kan goed samenwerken met teamleden, partners en belanghebbenden van over de hele wereld.

De functie zal zo worden gestructureerd dat deze bij de leidende kandidaat past, zodat er tijdens een introductie-, overgangsfase mogelijkheden voor opleiding en professionele ontwikkeling worden geboden. Wij zijn bereid flexibel te zijn over de locatie van de functie voor de juiste kandidaat.

Klik hier om de functieomschrijving of contactpersoon te bekijken scholen@irap.org voor meer informatie.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!