Selecteer een pagina

Samenvatting
De World Transport Convention (WTC) 2018, georganiseerd door de China Association for Science and Technology (CAST) en georganiseerd door de China Highway & Transportation Society (CHTS), werd van 18 tot 21 juni 2018 gehouden in het China National Convention Centre, Beijing. Met het thema ‘Better Transport, Better World’ woonden 5.000 deelnemers WTC 2018 bij, bestaande uit keynotes en technische presentaties op het gebied van snelwegtechniek, constructietechniek, spoorvervoer, luchttransport, watertransport, transportplanning en verkeerstechniek. Daarnaast werden er meer dan 30 workshops georganiseerd over onderwerpen als de ontwikkeling van bruggen met grote overspanningen, hogesnelheidsspoortechnologie, big data, toekomstig transport, intelligent transport, het vormgeven van economieën en groene mobiliteit.

Tijdens WTC 2018 werd de Belt and Road International Transport Summit gehouden, met als thema ‘Safety, Efficiency, Green, Intelligent’.

Meer informatie over het WTC en bijbehorende evenementen vindt u hier

Speciale aankondiging:
Nieuws van het WTC 2018-evenement – iRAP is verheugd een van de oprichters van de Belt and Road International Transport Alliance (BRITA) te zijn, ter ondersteuning van capaciteitsopbouw en het delen van technische normen tussen ondersteunende landen. De ongekende investeringen in weg-, spoor- en maritieme infrastructuur zullen de handel en economische samenwerking over de hele wereld transformeren. Het bieden van de veiligste vervoerswijze en 3- en 4-sterren- of betere wegen zullen ervoor zorgen dat de verkeersveiligheidsvoordelen zich voegen bij de andere geweldige resultaten van dit partnerschap.

Zie de aankondiging op Rob McInerney, de LinkedIn-pagina van iRAP CEO, hier

Presentaties:
De presentaties van iRAP gedurende de week omvatten:

Bekijk hieronder een kort fragment uit Rob's tweede presentatie.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!