Selecteer een pagina

                

Het International Child Road Safety Forum (FISEVI) 2018 vond vorige week plaats in Buenos Aires, Argentinië. Het evenement trok 400 belanghebbenden op het gebied van de verkeersveiligheid, waaronder regeringen, internationale instanties, wetshandhavers, civiele ingenieurs en verkeersingenieurs, gezondheids- en onderwijswerkers en de media.

Als lid van het Global Initiative for Children's Health and Mobility, en in lijn met de Sustainable Development Goals (SDG's) van de VN voor mondiale verkeersveiligheid, coördineerde Fundación Gonzalo Rodriguez FISEVI 2018 als een cruciale kans om dialoog en commitment voor de SDG-doelstellingen van 2020 te genereren.

Julio Urzua, regionaal directeur van iRAP – Amerika, presenteerde de app Star Ratings for Schools (SR4S) tijdens de panelsessie Safe School Zones. Julio legde uit hoe de SR4S-app werkt, hoe gegevens worden verzameld en gaf praktijkvoorbeelden van werk dat in Zambia en Uruguay is voltooid. Hierbij werd onder meer gedemonstreerd hoe de introductie van veiligheidshekken, snelheidsreductie, verhoogde oversteekplaatsen en het verwijderen van voertuigen de sterwaardering op een schoolovergang kunnen verbeteren.

Bij deze sessie waren ook panelleden aanwezig van de FIA Foundation, InterAmerican Development Bank, SafeKids Worldwide, Zambia Road Safety Trust en Gonzalo Rodriguez Foundation – die kennis, ervaringen en best practices voor Safe School Zones deelden.

Bekijk hieronder de officiële samenvattingen van het evenement:

Bezoek de website voor meer informatie over sterbeoordelingen voor scholen www.starratingforschools.org

Als u zich wilt abonneren op de nieuwsbrief Sterrenbeoordelingen voor scholen, klikt u op hier.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!