Selecteer een pagina

PakistanRAP is een initiatief van de National Highway Authority (NHA) met steun van de Asian Development Bank (ADB). De iRAP- en ChinaRAP-teams zullen de NHA helpen bij het ontwikkelen van de vaardigheden om iRAP-beoordelingen uit te voeren over het nationale wegennet.

Op 15 maart hielp de heer Greg Smith, Managing Director van iRAP Strategic Projects, een introductieworkshop faciliteren die werd georganiseerd door NHA en waaraan ongeveer 80 deelnemers deelnamen. Deelnemers waren onder meer Jawwad Rafique Malik, voorzitter, NHA; Dr. Syed Kaleem Imam, inspecteur-generaal, nationale politie voor snelwegen en snelwegen; en Sunil Mitra, plaatsvervangend landdirecteur, ADB Pakistan Resident Mission.

Het doel is dat tegen eind 2019 zo’n 14.000 km zal zijn beoordeeld, aanbevelingen voor veiligheidsverbetering zijn opgenomen in wegverbeterings- en onderhoudsprogramma’s, nationale beleidsdoelstellingen zijn vastgesteld en dat NHA-ingenieurs een hoog niveau van expertise hebben op het gebied van iRAP-beoordelingen.

De business case van iRAP voor veiligere wegen suggereert dat dit initiatief in Pakistan ongeveer 4.500 levens per jaar zal redden, terwijl er in de huidige situatie jaarlijks ongeveer 30.131 doden en ernstig gewonden vallen. https://irap.org/the-business-case-for-safer-roads/

We kijken uit naar de verdere ontwikkeling van dit initiatief, in samenwerking met de NHA en ADB om 3-sterren of betere wegen in Pakistan te ontwikkelen.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!