Selecteer een pagina

De afgelopen dagen werd $14 miljoen dollar aan financiering voor de Chileense regio's O'Higgins, Maule en Bio Bio aangekondigd om de iRAP-aanbevelingen te implementeren en de veiligheid van het wegennet te verbeteren.

De financieringsaankondiging werd gedaan door de Chileense Wegenautoriteit via de afdeling Verkeersveiligheid bij de presentatie van de eindresultaten van de drieregionale beoordeling van iRAP die dit jaar werd uitgevoerd.

iRAP LAC Senior Road Safety Engineer Morgan Fletcher zei dat de financieringsaankondiging een grote investering in veiligheid en een positief resultaat vertegenwoordigde van het project, dat meer dan 2.500 km aan wegen in de drie regio's beoordeelde.

Een Chileens ingenieursbureau LEN heeft de aanbevelingen van iRAP als onderdeel van het project omgezet in voorlopige ontwerpen, die het ministerie van Openbare Werken nu zal beoordelen om te bepalen welke behandelingen zullen worden geïmplementeerd.

“Wegenverbeteringen zullen zich richten op barrières, afbakening, kruispunten, kwetsbare weggebruikers en behandelingen rond scholen”, aldus Fletcher.

Fotobijschrift: Agustin Centeno traint wegbeheerderpersoneel van iRAP

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!