Selecteer een pagina

KiwiRAP is bekroond met de Global Road Achievement Award van de Internationale Wegfederatie voor Verkeersveiligheid.

Ernst Zollner, directeur Verkeersveiligheid bij de New Zealand Transport Agency zei: “Het KiwiRAP-team heeft uitstekend werk geleverd door ons te helpen de risico’s op onze wegen beter te begrijpen, zodat we onze inspanningen eerst kunnen richten op de hoogste risico’s en de grootste winst kunnen boeken bij het terugdringen van sterfgevallen en verkeersongevallen. ernstige verwondingen."

Mike Noon, algemeen directeur van AA Motoring Affairs, zei dat KiwiRAP een belangrijke factor is geweest in het aanzienlijke aantal verkeersdoden. “KiwiRAP zet wereldwijd de standaard voor wegbeoordelingsprogramma's. Dankzij dit werk zijn een groot aantal ongevallen voorkomen en levens gered.”

De laatste KiwiRAP-rapport toonde aan dat het richten van routes met een hoog collectief risico door de Nieuw-Zeelandse politie en de Transport Agency een vermindering van 30% opleverde in het aantal dodelijke en ernstig gewonde ongevallen op die stukken snelweg.

KiwiRAP is ontwikkeld in samenwerking met de NZ Transport Agency, NZ Automobile Association, het Ministerie van Transport, de NZ Politie en ACC.

Een korte video over het programma kunt u bekijken op: http://www.irfnews.org/current-winners/.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!